Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta regionala privind stadiul implementarii POR la nivelul Regiunii Centru

ADR Centru organizeaza, pe 13 decembrie 2011, in Sala de conferinte a Hotelului Parc din Alba Iulia, a patra editie a Conferintei regionale privind stadiul implementarii POR la nivelul Regiunii Centru. La manifestare sunt invitati sa participe reprezentanti ai administratiei publice locale, ai ONG si IMM implicati in program.

Prin acest eveniment se intentioneaza reunirea principalilor parteneri implicati in implementarea programului REGIO in Regiunea Centru. Entitatile implicate in procesul de absorbtie a fondurilor europene gestionate de catre ADR Centru vor avea ocazia de a analiza stadiul actual de implementare al programului, de a discuta problemele intampinate in implementarea proiectelor si solutiile gasite pentru rezolvarea sau preintampinarea acestora, si de a prezenta rezultatele obtinute pana in prezent.

De asemenea, avand in vedere demararea discutiilor la nivel european privind obiectivele noii perioade de programare (2014-2020), conferinta regionala va oferi prilejul dezbaterilor asupra modalitatilor de pregatire a documentelor de programare si a portofoliului de proiecte care sa stea la baza utilizarii fondurilor UE dupa anul 2013.

Conferinta regionala privind stadiul implementarii POR la nivelul Regiunii Centru se va desfasura la Hotel Parc – Alba Iulia, marti, 13 decembrie 2011, incepand cu ora 11,00.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 91