Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fonduri-structurale.ro sustine campania www.felicitaridininima.ro a HHC Romania! 100.000 de felicitari vor ajuta 400 de copii sa ramana in familiile lor

Poti decide finalul unei povesti de Craciun!

In fiecare iarna sistemul de protectie a copilului este asaltat de sute de intrari de copii pe care asistentii sociali sunt nevoiti sa-i ia de langa parintii lor din cauza frigului si a saraciei.

Acesti copii ajung sa isi petreaca sarbatorile de Craciun in centre de primire sau in centre rezidentiale, departe de caldura familiilor lor.

Ai puterea sa schimbi asta! Poti sa-i ajuti pe acesti copii sa ramana acasa! Trimite familiei, prietenilor, partenerilor, oamenilor de care iti pasa, felicitari de pe www.felicitaridininima.ro. Sunt pictate de copii care au trait in centre de plasament si acum traiesc in case de tip familial construite de HHC Romania. Vei gasi acolo si povestea lor.

Poti alege dintr-o serie de 10 felicitari, pe care le poti personaliza cu logo-ul companiei (de la o comanda de cel putin 100 de felicitari), pe tipar digital de foarte buna calitate. Pasii pentru alegerea felicitarilor, adaugarea logo-ului si plasarea comenzii sunt simpli si ii gasesti in sectiunea de aici.

Asociaza compania ta cu un gest de responsabilitate sociala!

Felicitarile trimise clientilor din partea unei companii vor insemna mult mai mult decat o urare! Datorita acestor felicitari, niste copii isi vor petrece Craciunul acasa. Iar clientii vor sti acest lucru.

Sumele adunate in urma vanzarii felicitarilor vor intra in programul HHC Romania de prevenire a abandonului. Prin prevenirea separarii copilului de familie, mentinem copiii alaturi de parintii lor. Pana acum, am prevenit separarea a 6.615 de copii de familiile lor, printr-o varietate de forme de sprijin direct. Interventia se axeaza pe nevoile individuale ale familiei respective, iar decizia de sprijin material e luata de o echipa de asistenti sociali care, pe baza unor criterii si a unor indicatori particulari, decid care este cea mai eficienta varianta de interventie pentru familia respectiva.

Dupa Craciun, veti primi un raport de activitate, din care veti afla cati copii si cate familii sarace ati ajutat direct, prin comanda dumneavoastra si, de asemenea, sub ce forma de ajutor concret.

Pentru orice detalii suplimentare:
Elena Patirlageanu,
0723500918

Reka Filip,
0740084322

HHC Romania
Bvd. Bucuresti Nr. 2A, Baia Mare, Maramures,
430281, Romania
Tel./Fax: +40 722 111 HHC (442); +40 262 227 419
Fax: +40 372 875 294
Web: www.hhc.ro
http://www.facebook.com/hhcromania
http://twitter.com/protectiecopii

* Campanie sustinuta de www.fonduri-structurale.ro - Structural Consulting™ Group

Vizualizări: 135