Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fondurile structurale - competitivi in piata unica europeana



In urmatorii 6 ani, Romania se pregateste sa absoarba fonduri structurale UE pentru cresterea competitivitatii. Statele vecine care au aderat la Uniunea Europeana ne spun din experienta, ca au absorbit sub 10% din fondurile oferite, din 2004 pana in prezent.

Noi avem o piata functionala, dar este ea si concurentiala? Cresterea competitivitatii economice este una dintre cele mai importante axe in formularea Cadrului National Strategic de Referinta pentru perioada 2007-2013.

Aceasta va fi tema principala a evenimentului PM Café in data de 12 iunie 2007, ce va avea loc la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia, incepand cu orele 18.30, reuniune organizata de CODECS impreuna cu partenerul sau, Coaching Institute.

Manageri implicati in proiecte cu fonduri structurale si autoritati in domeniu vor discuta in cadrul PM Café despre oportunitatea finantarii corelata cu performanta obtinuta de companie, abordarea proiectelor, reguli impuse de finantatori, subiectele constituind o buna sursa de informare pentru toti cei interesati.

Invitati speciali:

  • Mark Barrett, Director of Strategic Planning & Development (UK)
  • Alberto Gomez, Director Corporate Solutions (Spania)
  • Catalina Melita - Director General Ministerul Economiei si Finantelor
  • Aura Raducu, Coordination NDP & Structural Funds Task Manager - Phare Transition Team
  • Alina Dimache, Director Executiv Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale
Sunt invitati sa participe la discutiile libere, reprezentantii companiilor a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, mediul academic, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, reprezentanti ai administratiei locale si centrale.

Pentru detalii suplimentare:
CODECS - Aona Antara Calistru, tel: 252.51.78, fax: 252.56.13, e-mail: aonac@codecs.ro, www.codecs.ro .

Vizualizări: 84