Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

BRD acorda finantare beneficiarilor de plati nationale directe pentru suprafata cultivata cu tutun

BRD-Groupe Société Générale a semnat cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) un acord in baza caruia ofera cultivatorilor de tutun credite pentru pre-finantarea subventiilor specifice.

Subventiile pentru suprafetele cultivate cu tutun sunt acordate de APIA in baza adeverintelor emise de aceasta institutie, in cadrul schemei PNDC4 - plata nationala directa complementara pentru suprafata cultivata cu tutun.

Creditul pentru subventie tutun acordat de BRD ofera acces la finantare de pana la 80% din valoarea subventiei ce urmeaza a fi incasata de la APIA, in baza adeverintei emise de aceasta institutie. Creditul este accesibil cultivatorilor de tutun organizati ca persoane juridice, persoane fizice autorizate si producatori agricoli individuali, pana la data de 31 august 2011.

Creditul pentru subventii tutun completeaza oferta BRD de finantari pentru activitatea curenta acordate in baza subventiilor APIA: pentru SAPS 2011 - schema de plata unica pe suprafata, masurile de dezvoltare rurala PNDR Axa II cat si cele aferente bunastarii pasarilor si porcinelor.

Pentru a beneficia de aceste finantari, va puteti adresa celei mai apropiate unitati BRD-Groupe Société Générale. De asemenea, puteti apela serviciul Vocalis la 0800 803 803, 021.302.61.61 sau *BANCA(*226222), 7 zile din 7, intre orele 8:00-22:00 pentru a obtine informatiile dorite si asistenta.

Vizualizări: 106