Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: Completari la aplicatia informatica de calcul a indicatorilor financiari

Pentru a veni in sprijinul aplicantilor in cadrul celor doua apeluri de propuneri de proiecte pentru operatiunea de investitii productive adresate intreprinderilor mari si IMM-urilor (investitii mari pentru IMM-uri), aflate in derulare si ca urmare a unor solicitari primite din partea aplicantilor/consultantilor, AM POSCCE anunta realizarea unor completari cu rol de clarificare a anumitor aspecte referitoare la aplicatia pentru calculul indicatorilor financiari.

Conform AM POSCCE, aceste completari consolideaza aplicatia existenta, in special in ce priveste calculul sustenabilitatii proiectului. Datele introduse de utilizatori in aplicatie pana in prezent sunt disponibile in continuare, pentru verificare si, dupa caz, completare, de catre acestia pentru obtinerea calculului final. Inainte de depunerea dosarului cererii de finantare, solicitantii care doresc sa aplice in cadrul acestor apeluri de propuneri de proiecte sunt invitati sa verifice si sa aplice clarificarile si completarile aduse aplicatiei de calcul al indicatorilor financiari, descrise in cadrul documentului http://acb.minind.ro/ClarificariCompletari si al aplicatiei http://acb.minind.ro.

In cazul potentialilor beneficiari care au depus dosare de cereri de finantare pana in prezent, acestia sunt, de asemenea, invitati sa verifice/completeze aplicatiile, in conformitate cu informatiile precizate anterior.

Sursa: AM POSCCE

Vizualizări: 152