Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Infrastructura rutiera din orasul Topoloveni, reabilitata prin POR

Vineri, 6 mai 2011, orasul Topoloveni a devenit beneficiarului celui de-al treilea contract de finantare nerambursabila din Regio.

Beneficiarul contractului va primi fonduri din POR, DMI 2.1. "Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene si strazi urbane - inclusiv constructia/ reabilitarea soselelor de centura"” pentru proiectul ,,Modernizarea si reabilitarea de strazi urbane in orasul Topoloveni".

Valoarea totala a cererii de finantare este de 33.779.554,91 lei din care: valoarea eligibila nerambursabila din FEDR reprezinta 20.922.406,69 lei, valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national reprezinta 2.781.591,64 lei, iar cofinantarea eligibila a beneficiarului reprezinta 483.755,07 lei. Durata de implementare a proiectului este de 31 de luni, interval de timp in care vor fi reabilitate si modernizate strazi cu o lungime totala de 7,8 km.

„Proiectul are ca scop imbunatatirea situatiei actuale a infrastructurii din orasul Topoloveni. La nivel de regiune, este cel de-al XVIII-lea contract semnat ce are ca scop reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere. Pana acum, prin intermediul Axei prioritare 2, au fost semnat contracte ce au o valoare totala a asistentei nerambursabile de peste 920 de milioane de lei”, a declarat Liviu Musat, directorul ADR Sud Muntenia.

Sursa: ADR Muntenia

Vizualizări: 104