Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fondurile structurale - competitivi in piata unica europeana



CODECS impreuna cu partenerul sau, Coaching Institute, va invita pe 12 iunie 2007 la a doua parte a evenimentului: „Fondurile structurale” la hotel Intercontinental, sala Rapsodia, incepand cu ora 18.30, sa vorbim despre cresterea competitivitatii economice, pregatirea mediului de afaceri romanesc sa faca fata concurentei de pe piata unica europeana si capacitatea de absorbtie a fondurilor oferite.

Tema: „”

Moderatori:

  • Domnul Dr. Horea Murgu, Presedinte Coaching Institute
  • D-na Raluca Cimpea, Director curs Management de proiect CODECS
Vor participa in calitate de invitati speciali:
  • Mark Barrett, Director of Strategic Planning & Development (UK)
  • Alberto Gomez, Director Corporate Solutions (Spania)
  • Catalina Melita - Director General Ministerul Economiei si Finantelor
  • Aura Raducu, Coordination NDP & Structural Funds Task Manager - Phare Transition Team
  • Alina Dimache, Director Executiv Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale
Manageri implicati in proiecte cu fonduri structurale si autoritati in domeniu vor discuta in cadrul PM Café despre oportunitatea finantarii corelata cu performanta obtinuta de companie, abordarea proiectelor, reguli impuse de finantatori, subiectele constituind o buna sursa de informare pentru toti cei interesati.

Sunt invitati sa participe la discutiile libere, reprezentantii companiilor a caror activitate se desfasoara prin proiecte, furnizori de solutii si servicii in domeniul managementului de proiect, mediul academic, comunitatea profesionala a managerilor de proiect, reprezentanti ai administratiei locale si centrale.

Pentru detalii suplimentare, rugam contactati - CODECS, Aona Antara Calistru, tel: 252.51.78, fax: 252.56.13, e-mail: aonac@codecs.ro , www.codecs.ro .

PM Café este un eveniment CODECS & Coaching Institute si recomandat de Cotidianul, Money Express si www.smartfinancial.ro.

Vizualizări: 93