Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Nou model de scrisoare de confort angajanta pentru proiectele PNDR

APDRP a publicat noul model de scrisoare de confort angajanta, valabila pentru sesiunile de depunere a proiectelor care vor fi organizate incepand cu luna martie 2011.

Scrisoarea de confort trebuie depusa odata cu cererii de finantare, ea fiind un document justificativ prin care se dovedeste posibilitatea de cofinantare a beneficiarului.

Noul model de scrisoare de confort angajanta il inlocuieste pe cel anterior si este agreat atat de catre AM PNDR, APDRP si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) IFN SA, cat si de catre institutiile bancare partenere a FGCR si cele semnatare a protocoalelor de colaborare (Alpha Bank Romania SA, Banca Comerciala Romana, Bancpost, BRD – Groupe Société Générale S.A., CEC Bank).

Conform APDRP, modelul standard de scrisoare de confort are un caracter orientativ si se va intocmi si elibera de catre bancile comerciale care se angajeaza sa acorde credite bancare solicitantilor de fondurilor europene nerambursabile pentru asigurarea cofinantarii private. Aceasta cofinantare trebuie sa asigure minimum contravaloarea cheltuielilor eligibile care vor fi suportate de beneficiar.

Descarca
Modelul de scrisoare de confort

Sursa: APDRP

Vizualizări: 974