Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Beneficiari de fonduri europene pregatiti pentru control

In luna martie, incepe campania de informare „Perfect pregatit pentru control”, menita sa contribuie la sporirea absorbtiei fondurilor europene.

Campania consta din seminarii in cadrul carora experti POR, POSCCE, POSDRU si PNDR prezinta ce trebuie si ce nu trebuie facut pentru ca sumele contractate sa ajunga sa fie incasate integral.

In cadrul fiecarui seminar exista ateliere specializate POR, POSCCE, POSDRU si PNDR unde participantii vor avea posibilitatea sa puna intrebari pentru a gasi solutii concrete la unele dintre problemele acute pe care le intalnesc in implementarea proiectelor lor.

Vorbitorii sunt experti in management financiar si control din cadrul Autoritatilor de Management sau care au lucrat in cadrul respectivelor unitati.

Campania se adreseaza beneficiarilor de fondurilor europene structurale si pentru agricultura, potentialilor beneficiari, organizatiilor care au depus cereri de finantare si asteapta sa le fie aprobate proiectele si nu in ultimul rand consultantilor specializati in fonduri structurale.

Seminariile se vor desfasura in Bucuresti (10 martie), Timisoara (21 martie), Cluj (22 martie), Sibiu (23 martie), Iasi (11 aprilie), Galati (12 aprilie), Ramnicu Valce (7 iunie) si Ploiesti (8 iunie).

Aceasta serie de evenimente este organizata de PERFECT Ltd.Co., cu sprijinul www.fonduri-structurale.ro si Structural Consulting™ Group, in parteneriat cu Inside Media Communication, Expert Consulting Timisoara, Project Control, Radio Romania Actualitati, Radio Timisoara, Radio Tg.Mures, Radio Cluj, Radio Iasi, Radio Craiova, The Money Channel, www.wall-street.ro, Ziua de Ardeal si Evenimentul.

Pentru mai multe detalii si inscriere, click aici

Vizualizări: 113