Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Luni se lanseaza linia de granturi pentru economie sociala!

Luni, 20.12.2010, ora 10.00, se lanseaza linia de finantare pentru proiectele de grant aferente DMI 6.1. “Dezvoltarea economiei sociale” din cadrul POSDRU.

Aplicatia ActionWeb-ul va fi deschisa 24 de ore. In cazul in care dupa cele 24 de ore nu se va atinge plafonul de 200% din alocarea financiara disponibila (circa 134 de milioane de euro), atunci aplicatia va mai ramane deschisa pana la atingerea acestui plafon.

In cadrul acestei cereri de propuneri de proiecte de grant se va incuraja infiintarea de noi grupuri si parteneriate functionale in economie intre cooperative, asociatii de intrajutorare, fundatii si asociatii, intreprinderi, agentii care vor infiinta structuri ale economiei sociale ce vor oferi noi servicii si noi oportunitati persoanelor cu dificultati in integrarea sau reintegrarea pe piata muncii, vor facilita accesul la noi servicii sociale, de sanatate, educatie si vor contribui la valorificarea fortei de munca locala prin cresterea oportunitatilor de ocupare pentru persoanele de etnie roma, pentru persoanele cu dizabilitati sau pentru alte grupuri vulnerabile expuse riscului de excluziune sociala.

O atentie deosebita va fi acordata proiectelor care pun accentul pe dezvoltarea structurilor economiei sociale, promovarea economiei sociale precum si pe dezvoltarea si consolidarea capacitatii operatorilor din economia sociala.

Descarca Ghidul Solicitantului

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 79