Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta “Competitivitate prin Cercetare, Dezvoltare tehnologica si inovare”

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) organizeaza pe 8 decembrie 2010, la Brasov, conferinta “Competitivitate prin Cercetare, Dezvoltare tehnologica si inovare”.

Evenimentul va avea loc in Amfiteatrul Camerei de Comert incepand cu ora 9,30 (M. Kogalniceanu nr. 18-20 ) si este dedicat beneficiarilor si potentialilor beneficiari ai Axei 2 “Cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare pentru competitivitate” din cadrul POSCCE, urmand a fi prezentate noile aspecte introduse in Ghidurile Operatiunilor 2.1.1.„Proiecte de cercetare in parteneriat intre institutii de cercetare si intreprinderi”, 2.3.1. „Sprijin pentru start–upuri si spin-offuri inovative” si 2.3.3.”Promovarea inovarii in cadrul intreprinderilor”, precum si greselile frecvente intalnite in derularea proiectelor Axei prioritare 2.

Descarca Agenda

Pentru detalii suplimentare va puteti adresa Claudiei Cramaroc (0751.298.164; claudia.cramaroc@mediaconsulta.ro) si Mihaelei Tutunaru (0744.362.943; mihaela.tutunaru@mediaconsulta.ro).

Sursa: ANCS

Vizualizări: 118