Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

UPDATE: S-a lansat linia de granturi „Tranzitia de la scoala la viata activa”!

Astazi s-a lansat linia de finantare pentru proiecte de tip grant nr. 109 - „Tranzitia de la scoala la viata activa” (DMI 2.1).

Proiectele propuse in cadrul acestei linii de finantare vor contribui la sprijinirea programelor de invatare la locul de munca pentru elevi si studenti, sprijinirea initiativelor de parteneriat intre scoli, universitati si intreprinderi, la dezvoltarea si furnizarea serviciilor de orientare, consiliere si indrumare in sprijinul tranzitiei de la scoala la viata activa, monitorizarea insertiei tinerilor absolventi pe piata muncii si la dezvoltarea actiunilor inovatoare in vederea imbunatatirii tranzitiei de la scoala la viata activa.

Alocarea financiara pentru aceasta linie de finantare este de 9.437.819 lei, respectiv 2.228.845 euro. Fiecare proiect poate primi o finantare de minim 211.720 lei (echivalentul a 50.000 euro) si maxim 2.117.195,76 lei (echivalentul a 499.999 euro). Durata de implementare a unui proiect va fi cuprinsa intre sase luni si doi ani.

Cererile de finantare se completeaza in limba romana si se transmit exclusiv on-line, pana la data de 10.12.2010 ora 17.00, prin intermediul aplicatiei Actionweb.

AM POSDRU a imbunatatit metodologia de evaluare, astfel ca acum evaluarea proiectelor se face dupa principiul „primul venit, primul servit”. Evaluarea cererilor de finantare primite se realizeaza pentru fiecare proiect, imediat dupa depunerea anexelor solicitate, in functie de data si ora inregistrarii cererii in sistemul informatic. Selectia (declararea proiectului ca fiind aprobat in vederea contractarii) are loc imediat dupa definitivarea evaluarii cererii de finantare.

Descarca Ghidul Solicitantului (conditii specifice - varianta finala)
Descarca Ghidul Solicitantului (conditii generale)

Sursa: CNDIPT

Vizualizări: 133