Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Diplomatii romani, parteneri in promovarea proiectelor europene sustinute de MDRT

Cu prilejul participarii in cadrul deschiderii lucrarilor Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, s-a adresat diplomatilor romani, abordand subiecte majore legate de activitatea institutiei pe care o conduce.

Astfel, printre temele abordate s-au aflat Programul Operational Regional, precum si proiectele cu caracter transnational, transfrontalier sau inter-regional.

“Avem nevoie de sprijinul dumneavoastra si, personal, am convingerea ca, asa cum s-a intamplat de atatea ori si pana acum, voi gasi de fiecare data in Excelentele Voastre acei parteneri care vor depune toate diligentele necesare in vederea dezvoltarii turismului romanesc si al Romaniei in general”, a precizat Elena Udrea.

Totodata, au fost aduse in discutie si perspectivele unei eventuale reorganizari administrativ-teritoriale a Romaniei in plan regional, ministrul mentionand ca o reforma majora in acest sens nu pot fi intreprinse decat in urma unor ample studii stiintifice si a consultarii tuturor factorilor interesati.

Sursa: MDRT

Vizualizări: 70