Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Peste 25% din proiectele depuse pentru dezvoltarea microintreprinderilor in regiunea Bucuresti - Ilfov au fost respinse

Conform unui comunicat oficial al ADR BI, pana in prezent rata de respingere a cererilor de finantare din motive de lipsa a documentelor sau prezentare de documente incomplete a depasit 25% pentru DMI 4.3.

De asemenea, avand in vedere faptul ca urmeaza sa fie anuntata in curand suspendarea depunerii de proiecte pe acest DMI, ADR BI le recomanda tuturor celor care intentioneaza sa depuna in perioada urmatoare cereri de finantare sa acorde o atentie deosebita verificarii conformitatii dosarului cererii (prezenta tuturor documentelor indicate in Ghidul Solicitantului). Prezentarea unor documente incomplete sau absenta acestora duce la respingerea cererii. Astfel, dupa momentul suspendarii depunerii, nu se va mai putea reveni cu o noua cerere de finantare corectata.

Posibile intarzieri in transmiterea raspunsurilor privind evaluarea cererilor de finantare pe DMI 4.3


Mai mult, ADR BI aduce la cunostinta solicitantilor de finantare din DMI 4.3 faptul ca, datorita numarului foarte mare de cereri de finantare depuse in lunile iulie - 78 cereri si august 2010 - 135 cereri, este posibil sa se inregistreze intarzieri in transmiterea raspunsurilor privind evaluarea conformitatii si eligibilitatii acestor cereri.

Adina Constantin
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ADR Bucuresti Ilfov

Vizualizări: 59