Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

52 de proiecte depuse pentru modernizarea retelelor de distributie a energiei electrice si a gazelor naturale

Pe 20 august 2010 s-a incheiat perioada de depunere a proiectelor in cadrul Operatiunii 4.1.b. “Sprijinirea investitiilor in extinderea si modernizarea retelelor de transport al energiei electrice, gazelor naturale si petrolului, precum si ale retelelor de distributie a energiei electrice si gazelor naturale, in scopul reducerii pierderilor in retea si realizarii in conditii de siguranta si continuitate a serviciilor de transport si distributie”- partea de distributie, din cadrul POSCCE.

Conform Organismul Intermediar pentru Energie, pana la aceasta data au fost depuse 52 de proiecte cu o valoare totala de aproximativ 771 milioane de lei, finantarea nerambursabula solicitata fiind de aproximativ 250 milioane de lei.

Bugetul alocat acestei cereri de propuneri de proiecte a fost de 117,2 milioane lei, IMM-urile si intreprinderile mari, care detin in proprietate retelele de distributie a energiei electrice si gazelor naturale, putand solicita fonduri nerambursabile in valoare de pana la 16,5 milioane lei pe proiect.

Sursa: www.minind.ro

Vizualizări: 112