Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Noi apeluri de proiecte in cadrul Programului Ungaria-Romania vor fi lansate in toamna!

La reuniunea din luna iulie a Comitetului Comun de Selectie al PCT Ungaria - Romania s-a aprobat finantarea a 80 de proiecte din cele 280 depuse in cadrul celui de-al treilea apel de propuneri pentru proiecte de tip soft. Finantarea europeana alocata acestor proiecte se ridica la aproximativ 10,5 milioane de euro, suma la care se adauga contributia celor doua state membre si, dupa caz, cea a beneficiarilor.

Apelul a fost lansat in octombrie 2009, de catre Agentia Nationala de Dezvoltare din Ungaria, in calitate de Autoritate de Management, impreuna cu MDRT din Romania, in calitate de Autoritate Nationala.

Atragerea fondurilor europene prin acest program reprezinta o oportunitate reala atat pentru dezvoltarea economica si sociala a regiunii de granita romano-maghiare, cat si pentru consolidarea cooperarii transfrontaliere.

Urmatoarele solicitari de propuneri de proiecte din cadrul programului se preconizeaza a fi lansate in toamna acestui an, atat pentru proiectele de tip soft, cat si pentru cele de infrastructura sau de investitii la scara redusa.

Sursa: MDRT

Vizualizări: 95