Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Pana la finele lunii iulie, microintreprinderile din Nord-Vest au depus proiecte care acopera de 2 ori bugetul disponibil

Conform informatiilor furnizate de ADR Nord-Vest, pana la data de 30 iulie 2010, la nivelul Regiunii fusesera depuse 421 de proiecte in cadrul DMI 4.3. “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”. Dintre acestea, 91 au fost respinse, 19 retrase, 2 se afla in etapa de precontractare, iar restul – in diferite stadii ale procesului de evaluare.

Gradul de incarcare al domeniului este de 207,92%, suma totala solicitata de catre beneficiari fiind de 41,044 milioane de euro in conditiile unei alocari financiare de doar 19,74 milioane de euro.

Cu toate ca gradul de incarcare de 150% a fost depasit, iar depunerea de proiecte ar fi trebuit suspendata, la nivelul Regiunii Nord-Vest pot fi depuse in continuare proiecte pentru sprijinirea microintreprinderilor. Conform reprezentantilor ADR Nord-Vest, notificarea de suspendare a fost deja transmisa catre AM POR, insa decizia nu a fost inca emisa deoarece se asteapta ca in septembrie sa fie realocate fonduri catre acest domeniu.

Pentru a consulta situatia completa a depunerilor de proiecte in Regiunea Nord-Vest pe POR, click aici

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 72