Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se cauta parteneri pentru un proiect din cadrul Programului Cultura 2007-2013

“South West Screen”, o organizatie care sprijina dezvoltarea industriilor creative mass-media din Sud-vestul Angliei, cauta parteneri pentru un proiect ce ar urma sa fie depus in cadrul Programului Cultura 2007-2013, componenta 1.2.1 (proiecte de cooperare).

Proiectul propus se va desfasura pe o perioada de 2 ani, vizand activitati si schimburi culturale intre orasul Plymouth si orase din alte 2 tari europene.

In fisierul anexat se afla o descriere succinta a proiectului propus.

Ca urmare a colaborarii anterioare si actuale cu ADDICT (Agency for the Development of Creative Industries in Northern Portugal) si cu diversi actori in domeniu din Romania, “South West Screen” doreste sa lucreze in acest proiect cu institutii culturale din Portugalia si Romania.

“South West Screen”cauta parteneri din domeniul culturii, cum ar fi: teatre, galerii de arta, arhive, universitati, agentii de impresariat, agentii de dezvoltare culturala, cinematografe, etc.

Data limita pentru depunerea aplicatiei este 01.10.2010, iar exprimarea interesului pentru acest proiect trebuie facuta pana la data de 27.08.2010.

Persoana de contact:
Sarah-Jane Meredith, “South West Screen”
E-mail: Sarah-jane@swscreen.co.uk
www.swscreen.co.uk
Tel: +44 117 9529977

Sursa: www.uncjr.ro

Vizualizări: 100