Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fondurile europene accesate de IMM-uri, in dezbatere la Mediafax Talks about SMEs

Mediafax si Fundatia Post-Privatizare, cu sprijinul fonduri-structurale.ro, organizeaza conferinta Mediafax Talks about SMEs, cu tema „Cum sprijinim IMM-urile?”. Conferinta va avea loc marti, 18 mai, de la ora 10.00, la Hotel Radisson BLU din Bucuresti.

Antreprenori, specialisti din domeniul financiar-bancar si reprezentanti ai autoritatilor se vor intalni pentru a dezbate teme precum:

  • Impactul Codului Fiscal 2010 asupra IMM-urilor
  • Accesarea fondurilor europene - sfaturi de la specialisti. Cum se pot simplifica procedurile de depunere a proiectelor pentru accesare si a celor de decontare a platilor efectuate?
  • Propuneri din partea IMM-urilor pentru o relansare economica
  • Strategia guvernamentala pentru sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii
  • Surse de finantare pentru IMM-uri. In ce conditii vor acorda bancile credite intreprinderilor mici si mijlocii?
  • Garantiile pentru IMM-uri
  • Plata impozitului pe profit

De asemenea, participantii vor analiza proiecte de succes in ceea ce priveste accesarea fondurilor europene, incepand de la ideea proiectului, etape in constituirea si depunerea documentatiei, accesul la finantare bancara, consiliere, realizarea proiectului, rambursarea sumelor eligibile din fonduri europene

Evenimentul ii va avea ca speakeri, printre altii, pe Aurel Saramet – presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), Peter Barta – director executiv al Fundatiei Post-Privatizare, Gabriel Biris – partener fondator al firmei de avocatura Biris Goran, Marius Vieru - director adjunct al Directiei Finantari si Investitii Financiare din cadrul CEC Bank, Valentina Ion – Business Planning Manager la Microsoft Romania si Elisabeta Moraru - EUGA Project Manager la Microsoft.

Inscrierile pentru participare se fac pe site-ul www.mediafaxtalks.ro/smes pana luni, 17 mai 2010, iar membrii www.fonduri-structurale.ro beneficiaza de reducere.

Pentru a consulta agenda evenimentului, click aici.

Vizualizări: 130