Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

CE a lansat apelul de proiecte LIFE+ pentru anul 2010

Cea de-a patra campanie de selectie a propunerilor de proiecte LIFE+ a fost lansata miercuri, 05 mai 2010, de Comisia Europeana si Ministerul Mediului si Padurilor.

Bugetul alocat este de aproximativ 11 milioane de euro, putand primi finantare proiectele care se inscriu pe cele 3 componente ale programului:

  • natura si biodiversitate Descarca Pachetul Aplicantului (lb. engleza)
  • politici si guvernare de mediuDescarca Pachetul Aplicantului (lb. engleza)
  • informare si comunicare Descarca Pachetul Aplicantului (lb. engleza)

    Termenul limita de depunere a proiectelor este 1 septembrie 2010.

    Solicitanti eligibili pot fi:
    • persoane juridice de drept public
    • societati comerciale
    • ONG-uri

    Informatii suplimentare
    Conform Regulamentului (CE) nr. 614/2007 al Parlamentului European si al Consiliului din 23 mai 2007 privind Instrumentul financiar pentru mediu (LIFE+), in cadrul acestui program nu se finanteaza masurile care intra sub incidenta criteriilor de eligibilitate si al domeniului principal de aplicare al altor instrumente financiare comunitare cum ar fi FEDR, FSE, FC, FEADR, FEP, Programul Cadru pentru competitivitate si inovatie, cel de-al Saptelea Program cadru pentru cercetare, dezvoltare tehnologica si activitati demonstrative etc.

    Potentialii aplicanti ai proiectelor LIFE+ trebuie sa verifice complementaritatea actiunilor propuse cu actiunile celorlalte instrumente financiare comunitare.

    Pentru mai multe informatii, click aici

    Sursa: www.mmediu.ro

Vizualizări: 75