Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fonduri PHARE pentru reamenajarea raului Trotus

Ministrul Mediului, Attila Korodi, va juriza si premia sambata, 21 aprilie, castigatorii competitiei destinate protectiei mediului si organizata in orasul Lacul Rosu, de organizatia Gheorghieni a Conferintei Tineretului Maghiar.

Concurentii vor trebui sa treaca atat de etapa practica, cea de strangere a deseurilor, cat si de proba teoretica, in care vor fi testate cunostintele referitoare la protectia mediului. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Pamantului, care se celebreaza anual in data de 22 aprilie, si se desfasoara sub patronajul ministrului mediului si al vicepresedintelui Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba. Cu aceeasi ocazie, participantii, incluzandu-l pe ministrul Korodi, vor escalada si stanca Suhardul Mare.
Tot in cursul zilei de sambata 21 aprilie, ministrul Attila Korodi se va deplasa in comuna Lunca de Jos, unde va participa la un forum avand ca tema reamenajarea raului Trotus din finantare PHARE. Programul ministerial al zilei de sambata mai include o vizita in satul Trei Fantani. Aici, Attila Korodi se va intalni si va discuta cu locuitorii satului problemele specifice ale acestei comunitati, care traieste intr-una din cele mai izolate localitati ale Romaniei.

Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile

Vizualizări: 67