Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Grad de incarcare de 110% pentru linia de finantare dedicata microintreprinderilor din Regiunea Nord-Vest!

Conform datelor funizate de ADR Nord-Vest, la data de 26 aprilie 2010, liniile de finantare destinate structurilor de afaceri si microintreprinderilor inregistrau incarcare de peste 100% in raport cu alocarile disponibile.

La atingerea unui grad de incarcare de 150%, conform instructiunilor AM POR, ADR Nord-Vest va initia procedura de suspendare a depunerii de proiecte pentru cele doua linii.

In cadrul DMI 4.1 “Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala ”, pana in prezent, au fost depuse 18 proiecte care solicita 43,48 milioane de euro. In raport cu alocarea financiara de circa 33 de milioane de euro, se constata o incarcare de 131% a domeniului. Pana la 26 aprilie 2010, 3 proiecte depuse pentru dezvoltarea structurilor de afaceri au trecut de etapa de evaluare, aflandu-se in cea de precontractare.

In cadrul DMI 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”, pentru cererea de proiecte deschisa in luna noiembrie a anului trecut, se constata o incarcare de 110%, fiind depuse, pana in prezent, 250 de proiecte care solicita 21,7 milioane de euro. Dintre acestea, 78 au fost respinse, 17 retrase, iar doua se afla in etapa de precontractare.

Pentru a consulta situatia completa a depunerii de proiecte in Regiunea Nord-Vest, click aici.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 138