Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Doua contracte de finantare prin POR semnate joi, in judetul Vaslui

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului a semnat joi, la Vaslui, doua contracte finantate prin POR care vizeaza reabilitarea, modernizarea, extinderea si amenajarea infrastructurii educationale preuniversitare din judetul Vaslui.

1. Proiectul „Consolidare si reabilitare Scoala nr. 3, clasele I - VIII, Municipiul Vaslui” se va derula pe parcursul a 24 de luni si va imbunatati infrastructura educationala, prin lucrari de reabilitare, modernizare, extindere si amenajare a imobilului in care isi desfasoara activitatea Scoala nr. 3.

Valoarea totala a proiectului este de 1.181.026,74 euro, din care 845.027,16 euro finantare europeana nerambursabila.

2. Proiectul “Consolidare si extindere Scoala Brodoc” va fi implementat timp de 13 luni si isi propune imbunatatirea infrastructurii educationale, prin lucrari de interventie care constau in reabilitarea, modernizarea, extinderea si amenajarea imobilului in care isi desfasoara activitatea Scoala Brodoc.

Valoarea totala a proiectului este de 772.880,15 euro, din care 535.920,06 euro finantare europeana nerambursabila.

Ambele proiecte au fost depuse in cadrul POR, DMI 3.4 - Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua.

Sursa: MDRT

Vizualizări: 86