Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Termenul de depunere pentru schemele de ajutor de stat pentru calificarea si ocuparea fortei de munca s-ar putea prelungi!

“Analizam posibilitatea de a prelungi din nou temenul de depunere pentru schemele de ajutor de stat”, a declarat Cosmin Meleca, director in cadrul AM POSDRU cu ocazia unui seminar dedicat finantarilor europene organizat de ADR Bucuresti-Ilfov si Hotnews.ro pe 15 martie. Liniile de finantare ar urma sa se inchida la finele acestei luni.

Acesta a argumentat decizia de a prelungi perioada de depunere prin faptul ca din banii alocati pentru aceste apeluri au mai ramas fonduri disponibile. Referindu-se la schema de ajutor de stat pentru ocupare, Cosmin Meleca a declarat ca rezultatele sunt “dezamagitoare”, avand in vedere ca, la aproape un an de la lansare, din cele aproximativ 60 de milioane de euro alocate mai sunt disponibile aproximativ 47 de milioane de euro.

De asemenea, conform declaratiilor directorului AM POSDRU, vor mai ramane fonduri disponibile si pe linia de finantare destinata calificarii angajatilor.

Termenul de depunere pentru schema de ajutor de minimis pentru asigurarea sanatatii si securitatii la locul de munca nu va mai fi prelungit, linia urmand sa se inchida pe 31 martie 2010.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 111