Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminarii de informare pentru microintreprinderile din judetele Bistrita-Nasaud si Bihor

ADR Nord-Vest va organiza in perioada 26 februarie – 2 martie 2010 seminarii de informare destinate microintreprinderilor din judetele Bihor si Bistrita - Nasaud. Evenimentele au ca scop promovarea in randul grupului vizat a oportunitatilor de investitii oferite prin POR, DMI 4.3. “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.

Astfel, in judetul Bihor va fi organizat un seminar la Marghita pe 26 februarie 2010. Seminarul va face parte dintr-un eveniment mai amplu organizat in cadrul proiectului „Sprijinirea cooperarii si organizarii de evenimente intercomunitare intre localitatile infratite Berettyóújfalu si Marghita”. Evenimentul va avea loc in sala de conferinte a Primariei Marghita, intre orele 10-15, iar seminarul de informare este programat sa inceapa la ora 14:30

In prima parte a lunii martie 2010, ADR Nord-Vest va organiza un seminar de informare si in municipiul Alesd, judetul Bihor.

Seminarul de informare destinat microintreprinderilor din judetul Bistrita – Nasaud va fi organizat pe 2 martie 2010 la Nasaud, in sala de festivitati a Primariei, cu incepere de la ora 10. La seminar sunt invitati sa participe si reprezentantii microintreprinderilor din Beclean si Sangeorz Bai.

Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 77