Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POR a publicat un nou corrigendum pentru DMI 4.3.

AM POR a emis al doilea corrigendum pentru DMI 4.3. „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”. Impreuna cu textul acestuia a fost publicat si Ghidul Solicitantului consolidat, care include elementele modificate.

Toate schimbarile introduse vizeaza elemente privind situatiile financiare pe care solicitantului trebuie sa le prezinte.

Astfel, conform corrigendumului, in Sectiunea II.3. „Completarea si depunerea cererii de finantare”, punctul 8) se va modifica si va avea urmatorul continut: „Situatiile financiare anuale ale solicitantului, depuse la oficiul registrului comertului sau la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, dupa caz, in copie conforma cu originalul: bilantul contabil, contul de profit si pierdere si notele explicative la situatiile financiare anuale, aferente intregului an fiscal precedent datei la care se depune cererea de finantare.

Spre exemplu, pentru cererile de finantare depuse in cursul anului 2010, se vor anexa situatiile financiare aferente anului fiscal 2009 (la 31 decembrie 2009), daca acestea au fost depuse la oficiul registrului comertului sau la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, dupa caz. In caz contrar, se vor depune cele mai recente situatii financiare aprobate si depuse la oficiul registrului comertului sau la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, dupa caz (e.g. aferente anului fiscal 2008).”

Pentru a consulta textul integral al corrigendumului, click aici

Descarca Ghidul Solicitantului consolidat

Sursa: ADR Bucuresti-Ilfov

Vizualizări: 134