Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Reabilitarea barajelor de pe paraul Vijistea este aproape de finalizare

CJ Teleorman implementeaza proiectul “Reabilitarea Barajelor aflate pe paraul Vijistea in localitatile Vitanesti, Rasmiresti, Marzanesti, judetul Teleorman” in cadrul Programului de Vecinatate Romania-Bulgaria 2004 – 2006, Componenta Phare CBC 2006.

Proiectul isi propune sa stimuleze cooperarea in zonele de granita apartinand celor doua state vecine prin realizarea de activitati comune vizand interconectarea teritoriilor in domeniul comunicatiilor si dezvoltarea coerenta, corelata si durabila a intregii regiuni sub aspect socioeconomic, in contextul politicii de coeziune economica si sociala a UE.

Scopul proiectului este sa reabiliteze infrastructura de protectie a mediului din judet pentru a asigura protectie impotriva inundatiilor, cat si capacitate de raspuns dupa aparitia inundatiilor. Prin proiectul de investitii s-a urmarit reabilitarea celor 6 baraje aflate pe paraul Vijistea, in localitatile Vitanesti, Razmiresti si Marzanesti, beneficiarii finali fiind populatia din localitatile Vitanesti, Razmiresti si Marzanesti.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Vizualizări: 107