Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Deva primeste fonduri europene pentru programe destinate persoanelor varstnice

ADR Vest a semnat contractul de finantare pentru proiectul „Modernizare si extindere centru social pentru persoane varstnice C.A.R.P - Deva” depus in cadrul DMI 3.2 „Reabilitarea / modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale”al POR.

Beneficiarul proiectului este Casa de Ajutor Reciproc Pensionari-Deva , iar prin implementarea acestui proiect se vizeaza promovarea ansamblului de masuri si programe de protectie si reintegrare sociala a persoanelelor varstnice prin recuperare fizica si psihica, prin servicii de asistenta sociala, medicala, socializare si de ingrijire.

Proiectul Casei de Ajutor Reciproc Pensionari urmeaza sa se desfasoare pe parcursul unei perioade de implementare de 16 de luni.

Valoarea totala a acestuia este de aproximativ 3,5 milioane lei, iar valoarea fondurilor structurale solicitate prin POR depaseste suma de 2,3 milioane lei.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 893