Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Deschiderea apelului pentru E-Educatie se amana pana saptamana viitoare!

Astazi ar fi trebuit sa se lanseze Operatiunea 323 - “Sustinerea implementarii de aplicatii de E-Educatie si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar” din cadrul POSCCE, insa, datorita unor probleme legate de aprobarea ghidului final, deschiderea apelului se va amana pana saptamana viitoare.

Contactata telefonic, Mihaela Boboc, consilier in cadrul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale, Organismul Intermediar pentru axa 3 a POSCCE, a declarat pentru www.fonduri-structurale.ro ca motivul pentru care nu a aparut ghidul final pentru operatiunea dedicata aplicatiilor e-learning este faptul ca inca se asteapta aprobarea din partea Autoritatii de Management.

In lipsa unui ghid final pentru aceasta operatiune, depunerea de proiecte nu poate demara. Conform informatiilor oficiale, se preconizeaza ca raspunsul din partea AM POSCCE va veni in cursul saptamanii viitoare, cel mai probabil miercuri, iar in momentul in care ghidul solicitantului va deveni disponibil, beneficiarii vor putea depune proiecte.

Echipa www.fonduri-structurale.ro va reveni cu detalii referitoare la publicarea variantei finale a ghidului solicitantului si data de incepere a depunerii proiectelor pentru E-Educatie.

Informatii suplimentare
Scopul principal al Operatiunii 323 din cadrul POSCCE consta in dezvoltarea sau extinderea unei platforme care sa permita furnizarea de materiale intr-o ordine secventiala si logica pentru a fi asimilate de cursanti in maniera proprie, fara a constrange, in mod expres, agentii activitatii la coprezenta sau sincronicitate.

Beneficiari eligibili in cadrul acestei operatiuni sunt autoritatile administratiei publice centrale si locale, parteneriatele intre autoritatile publice centrale, asociatiile de dezvoltare intercomunitara, universitatile publice acreditate.

Varianta consultativa a Ghidul Solicitantulu, poate fi accesata aici.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 99