Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Legaturile rutiere din Regiunea Vest se vor imbunatati prin POR

ADR Vest, in calitate de Organism Intermediar pentru implementarea POR, a semnat contractul de finantare pentru proiectul „Modernizare DJ 687D: Teliucu Inferior, Toplita, Dabaca, Hasdau, Lunca Cernii de Sus, Gura Bordului, Limita Judet Caras-Severin, km 15+100 - 45+380, Judetul Hunedoara” din cadrul DMI 2.1 „Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia/reabilitarea soselelor de centura”.

Proiectul a fost depus de catre CJ Hunedoara, vizeaza imbunatatirea legaturilor rutiere din Regiunea Vest, sprijinind astfel dezvoltarea durabila a zonei, cresterea gradului de atractivitate a zonei, conectarea la reteaua de drumuri nationale, cresterea sigurantei rutiere si fluidizarea traficului, facilitarea accesului in zona centrala a judetului Hunedoara, precum si realizarea unei alternative de conectare a retelelor rutiere ce apartin judetelor Hunedoara si Caras - Severin.

Proiectul CJ Hunedoara urmeaza sa se desfasoare pe parcursul unei perioade de implementare de 39 de luni. Valoarea totala a acestuia depaseste 105 milioane lei, iar valoarea fondurilor structurale solicitate prin POR este de aproximativ 87milioane lei.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 98