Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

CINCI PROGRAME OPERATIONALE APROBATE!!!

CINCI PROGRAME OPERAtIONALE APROBATE!!!

Comisia a aprobat cinci dintre cele sapte programe operationale, a anuntat, joi, la Bucuresti, comisarul european pentru politica regionala, Danuta Hubner. Cele cinci programe sunt: Programul Operational Regional, Programul Operational Sectorial de Transport, Programul Operational Sectorial Mediu, Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice si Programul Operational Asistenta Tehnica.

Comisarul european a facut precizarea ca celelalte doua programe operationale, Programul Operational pentru Dezvoltarea Resurselor Umane si Programul Operational pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative, urmeaza sa fie aprobate pana in septembrie si a avertizat Romania ca trebuie sa-si imbunatateasca capacitatea de gestionare a fondurilor structurale si de coeziune pentru a avea un grad de absorbtie mai mare decat cel avut pe fondurile de preaderare.

www.fonduri-structurale.ro va reveni cu mai multe informatii si cu o sinteza a celor cinci programe operationale aprobate de Comisia Europeana.

Vizualizări: 97