Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Din septembrie, se pot depune proiecte pentru sustinerea solutiilor de e-guvernare!

MCSI anunta lansarea apelului de proiecte pentru Operatiunea 3.2.1 „Sustinerea implementarii de solutii de e-guvernare si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar”, din cadrul DMI 3.2. „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Axa 3, POSCCE.

Obiectivul specific al acestei operatiuni este de a pune la dispozitie serviciile administrative prin mijloace electronice, respectiv de a crea beneficii atat pentru utilizatori (cetateni si mediul de afaceri), cat si pentru administratia publica.

Suma totala alocata acestui apel de proiecte este de 142 milioane lei, din care aproximativ 116 milioane lei din FEDR si 26 milioane lei de la bugetul de stat.

Suma maxima cu care poate fi finantat un proiect ajunge la 21.500.000 lei pentru proiectele la nivel national si 5.500.000 lei pentru cele la nivel local.

Rata de cofinantare:

  • 100% pentru ordonatorii de credite finantati integral de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, bugetul asigurarilor pentru somaj
  • 98% pentru pentru celelalte categorii de solicitanti eligibili.

Inregistrarea proiectelor se va realiza incepand cu data de 9 septembrie 2009, ora 9.00, on-line, la adresa www.fonduri.mcsi.ro.

Termenul-limita de inregistrare a proiectelor este 26 octombrie 2009, ora 16.30.

Descarca
Ghidul Solicitantului

Reprezentantii Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din cadrul MCSI va pot raspunde la eventualele intrebari sau nelamuriri cu privire la fondurile structurale in domeniul IT&C, la adresa de e-mail fonduri@mcsi.ro sau telefon 021.311.41.55.

Sursa: Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale

Vizualizări: 96