Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Nord-Vest organizeaza vizite de studiu pentru mass-media

In perioada septembrie-octombrie 2009, ADR Nord-Vest organizeaza vizite de studiu cu tema „Proiectele finantate prin Programul Operational Regional in Transilvania de Nord”.

Vizitele de studiu, un instrument in premiera pentru Regiunea Nord-Vest, sunt destinate reprezentantilor mass-media locala, regionala si nationala, care vor avea astfel acces nemijlocit la informatii privind problemele legate de identificarea, elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare europeana.

In cadrul vizitelor de studiu, vor fi prezentate, de catre beneficiari, proiecte finantate prin POR, precum si proiecte de succes finantate prin programul Phare. Prezentarile vor fi urmate de vizite la locatiile proiectelor.

Primele trei vizite de studiu vor avea loc dupa urmatorul program:

Judetul Satu Mare - 3 septembrie 2009, ora 11,30 – Primaria Carei – Castelul Karolyi

  • Pentru reprezentantii presei din Cluj, plecarea se va face la ora 7, de la sediul ADR Nord-Vest, strada Sextil Puscariu nr. 2.
  • Pentru reprezentantii mass-media din Satu Mare, plecarea se va face la ora 10,30, din fata Consiliului Judetean Satu Mare. Persoane de contact din partea Consiliului Judetean Satu Mare: Nagy Szabolcs, mobil: 0740 661 289, 0723 656 693, Email: nagyszabolcs@cjsm.ro si Ciprian Fabian, mobil 0740235737, e-mail favio_ro@yahoo.com.

Judetul Bistrita-Nasaud
- 7 septembrie 2009, ora 12,30 – Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Sala de sedinte
  • Pentru reprezentantii presei din Cluj, plecarea se va face la ora 7 de la sediul ADR Nord-Vest, strada Sextil Puscariu nr. 2.
  • Reprezentantii presei din Bistrita sunt asteptati in sala de sedinte a Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, la ora 12,30

Judetul Bihor - 10 septembrie 2009, ora 12,30 – Primaria Oradea – Sala „Traian Mosoiu”
  • Pentru reprezentantii presei din Cluj, plecarea se va face la ora 6,30, de la sediul ADR Nord-Vest, strada Sextil Puscariu nr. 2.
  • Reprezentantii presei din Oradea sunt asteptati la ora 12,30, la Primaria Oradea – Sala „Traian Mosoiu”

ADR Nord-Vest va asigura transportul pentru reprezentantii mass-media regionala si nationala, locati in Cluj-Napoca, si care doresc sa participe la aceste vizite de studiu.

Confirmarile de praticipare se vor face la adresa de e-mail andreea.atanasiu@nord-vest.ro sau la numarul de telefon 0755 777012.

Vizitele de studiu pentru judetele Maramures, Salaj si Cluj vor fi programate in perioada imediat urmatoare si vor fi anuntate in timp util.

Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 126