Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Proiectele din Cluj si Valcea, analizate de Guvern

Membrii Guvernului au analizat astazi, impreuna cu autoritatile din Cluj si Valcea, stadiul proiectelor finantate din fonduri europene si nationale din cele doua judete, precum si alte probleme punctuale, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean.

"Unele dintre problemele semnalate de autoritatile judetene cu privire la derularea proiectelor finantate din fonduri europene vor fi rediscutate in sedinta Comitetului Interministerial pentru gestionarea fondurilor comunitare, care va avea loc marti", a precizat purtatorul de cuvant.

Dintre punctele puse in discutie de reprezentantii celor doua judete poate fi amintit cel referitor la proiectele si documentatiile pregatite de autoritatile locale, dar care nu vor putea fi finantate din fonduri comunitare, avand in vedere competitia mare care exista pe anumite domenii. Reprezentantii celor doua judete au apreciat ca fiind necesar un program national complementar, prin care sa poata fi continuate aceste proiecte.

In acest sens, primul-ministru a precizat ca, la nivelul Guvernului, a fost luata deja decizia ca proiectele privind alimentarea cu apa, canalizarea si sectorul agricol, declarate eligibile, sa fie continuate printr-un Program national.

Sursa: www.gov.ro

Vizualizări: 86