Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

IMM-urile pot depune proiecte pentru investitii mari pana in septembrie!!

La initiativa Organismului Intermediar pentru IMM si cu aprobarea AM POSCCE, termenul de inregistrare online pentru schema de finantare “Sprijin financiar nerambursabil intre 1.075.001 si 6.450.000 de lei pentru IMM” se prelungeste pana pe 11 septembrie 2009.

Termenul limita pentru depunerea proiectelor in cadrul acestei schema era 10 august 2009. Decizia de prelungire a perioadei de depunere a fost luata la solicitarea mediului de afaceri, pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor, precum si datorita faptului ca proiectele ce trebuie realizate necesita un timp indelungat pentru elaborarea de studii complexe, se arata in comunicatul AM POSCCE.

Cu aceasta ocazie, AM POSCCE clarifica si urmatorul aspect din Ghidul Solicitantului pentr “Sprijin financiar nerambursabil intre 1.075.001 - 6.450.000 lei pentru intreprinderi mici si mijlocii” si anume:

In cadrul Anexei nr. 5 - Grila de evaluare tehnica si financiara, la sfarsitul acesteia se va introduce urmatorul paragraf: „In cazul in care vor exista mai multe proiecte cu acelasi punctaj, se vor aplica succesiv urmatoarele criterii de departajare: II.1 si I.4 din Grila de evaluare tehnico-financiara”.

Sursa: www.mimmctpl.ro

Vizualizări: 81