Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Cum fac dovada proprietatii asupra imobilului unitatile de cult si universitatile?

Conform unei instructiuni emise de AM POR privind modalitatea prin care solicitantii de tipul unitatile de cult si institutiilor de invatamant superior (universitati, academii de studii, institute) pot face dovada proprietatii asupra imobilului obiect al cererii de finantare, se va accepta ca dovada a dreptului de proprietate asupra imobilului respectiv, extrasul de carte funciara avand inscrierea dreptului de proprietate anterior intrarii in vigoare a Legii cadastrului si publicitatii imobiliare nr. 7/1006, republicata.

La dosarul cererii de finantare, solicitantii de finantare mentionati vor depune extrasul de carte funciara cu informatii conform celor mentionate mai sus. De asemenea vor anexa orice alte documente care sa vina in sprijinul dovedirii proprietatii ( de exemplu extrase din documente istorice).

Aceaste prevederi se aplica cererilor de finantare depuse de catre solicitantii amintiti anterior in cadrul urmatoarelor domenii majore de interventie:

  • DMI 3.2. - Reabilitarea /modernizarea / dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale;
  • DMI 3.4. - Reabilitarea /modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua;
  • DMI 5.1. - Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, precum si crearea/modernizarea infrastructurilor conexe;

Consulta textul integral al instructiunii, aici.

Sursa: www.inforegio.ro

Vizualizări: 81