Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cursuri pentru sprijinirea dezvoltarii afacerilor in zona transfrontaliera Dolj-Vidin

Miscarea Romana pentru Calitate, in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Regionala si Centru de Afaceri din Vidin, Bulgaria si Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software, filiala Oltenia, implementeaza in cadrul Programului Phare CBC 2006 proiectul „Centru transfrontalier de crestere a competitivitatii prin promovarea culturii calitatii in raport cu agentii economici, autoritati publice”.

Centrul transfrontalier de crestere a competitivitatii prin promovarea dezvoltarii economice durabile vine in sprijinul dezvoltarii afacerilor in zona transfrontaliera Dolj-Vidin, prin organizarea cursului ”Sisteme de management al sanatatii si securitatii in munca”.

Evenimentul se adreseaza agentilor economici si autoritatilor publice locale din zona transfrontaliera Dolj - Vidin si va avea loc in zilele de 17 si 18 iulie 2009, in municipiul Craiova, judetul Dolj.

Obiectivele cursului sunt insusirea si aplicarea cunostintelor legate de cerintele standardului SR EN ISO 18001:2008, modalitati privind proiectarea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem de management al sanatatii si securitatii in munca, precum si de coordonare a acestuia cu alte sisteme de management.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

Vizualizări: 70