Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Reuniune de finalizare a unui proiect ISPA coordonat de Ministerul Mediului

Pe 28 mai 2009, Ministerul Mediului organizeaza reuniunea de finalizare a proiectului „Asistenta Tehnica pentru intarirea capacitatii institutionale a beneficiarilor finali ISPA din sectorul de alimentare cu apa si canalizare din Romania" - FOPIP 1
Lansat in anul 2005, proiectul a pregatit operatori regionali de apa pentru conformarea la cerintele de finantare ale Uniunii Europene.

Coordonarea acestui proiect finantat 100% de Uniunea Europeana a fost asigurata de Ministerul Mediului impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor. Beneficiarii finali au fost 12 operatori ai serviciului de apa si canalizare din judetele: Arges, Brasov, Buzau, Deva, Drobeta, Galati, Neamt, Maramures, Satu Mare, Sibiu, Tulcea, Valcea.
La seminar vor fi prezenti reprezentanti ai Ministerului Mediului, Ministerul Administratiei si Internelor, Ambasadei Olandei la Bucuresti, autoritatilor locale si companiilor de apa.

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la Hotel Howard Johnson, sala Grand Ball Room, seminarul final organizat in vederea prezentarii rezultatelor proiectului si impactului pe care acesta l-a avut in evolutia sectorului de apa din Romania.

Confirmarea participarii la eveniment se va face pana pe data de 27 mai, orele 16:00

Pentru mai multe informatii click aici

Sursa: www.mmediu.ro

Vizualizări: 129