Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Continua campania de promovare a Romaniei in publicatiile The Economist si Financial Times

Campania de promovare a Romaniei in publicatiile The Economist si Financial Times continua

Vineri, 16 martie a.c., publicatiile The Economist si Financial Times au publicat o noua serie de articole destinate promovarii Romaniei in randul mediului de afaceri international, in cadrul campaniei initiate impreuna cu Ministerul Integrarii Europene.

Cea de-a doua serie de articole publicate azi prezinta prioritatile de dezvoltare ale Romaniei pentru perioada 2007-2013: transporturi, mediu, resurse umane, capacitate administrativa, competitivitate economica, dezvoltare regionala si oportunitatile pe care le au investitorii straini. De asemenea, articolele prezinta si alocarile financiare destinate Romaniei pentru aceeasi perioada. Urmatoarea serie de articole va fi publicata pe data de 6 aprilie a.c. in The Economist si pe 10 aprilie a.c. in Financial Times.

The Economist si Financial Times au realizat, cu sprijinul Ministerului Integrarii Europene si cu finantari private, o campanie de informare la nivel european, care are ca scop identificarea de catre investitorii straini, a oportunitatilor de afaceri pe care le ofera Romania, in calitatea sa de stat membru cu drepturi depline al Uniunii Europene.

Campania se desfasoara in perioada martie-aprilie a. c. si consta in publicarea unor articole de informare cu privire la progresele inregistrate de tara noastra in perioada de pregatire a aderarii la Uniunea Europeana, precum si despre oportunitatile de investitii in Romania. De asemenea, campania include si o serie de editoriale ale unor companii de top din Romania. Ministerul Integrarii Europene furnizeaza informatiile necesare pentru redactarea materialelor care apar in cele doua publicatii.

Dupa incheierea campaniei, The Economist si Financial Times vor realiza un studiu de piata prin care se va masura gradul de influenta a opiniei cititorilor si beneficiile de imagine pentru participantii la acest proiect.

Sursa: Ministerul Integrarii Europene

Vizualizări: 75