Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Reuniune a retelei regionale a multiplicatorilor de informatie REGIO

Agentia pentru Dezvoltare Regională Bucuresti-Ilfov a organizat in data de 13.05.2009 o noua reuniune de lucru a retelei regionale a multiplicatorilor de informatie REGIO.

Din reteaua regionala a multiplicatorilor de informatie REGIO fac parte reprezentantii Consiliului Judetean Ilfov, Prefecturii Municipiului Bucuresti, Prefecturii Judetului Ilfov, ai primariilor din Municipiul Bucuresti si ai primariilor din Judetul Ilfov cat si a Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.

Obiectivul retelei regionale a multiplicatorilor de informatie REGIO il reprezinta cresterea nivelului de informare, transparenta si constientizare in ceea ce priveste activitatile Uniunii Europene, crearea unei imagini coerente asupra asistentei oferite prin instrumentele structurale si in special prin Regio-Programul Operational Regional.

In cadrul prezentat activitatile de informare si promovare privind oportunitatile de finantare prin instrumente structurale, in special prin Regio-Programul Operational Regional in regiunea Bucuresti-Ilfov. Activitatile desfasurate de catre ADRBI in anul 2008 cat si cele programate pentru anul 2009 au in vedere cresterea nivelului de informare a potentialilor beneficiari in vederea depunerii de proiecte eligibile.

Ca exemple de activitati ale ADRBI organizate cu acest scop pot fi mentionate:

  • Seminarii de informare pentru potentialii beneficiari
  • Caravana de informare in regiune
  • Mese rotunde pentru beneficiari
  • Evenimente regionale (Conferinta regională de prezentare a raportului Regio, Ziua portilor deschise)

Sursa: ADR Bucuresti-Ilfov

Vizualizări: 86