Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM PODCA se doteaza cu echipamente IT din bani europeni

AM PODCA implementeaza proiectul „Sprijinirea funcționarii AM PO DCA prin dotarea cu materiale de comunicatii si IT”, cod SMIS 2515.

Proiectul este finantat din FSE prin PODCA, Axa prioritara 3 - Asistenta tehnica, DMI 3.1 - Sprijin pentru implementarea, managementul general si evaluarea PO DCA si pentru pregatirea urmatorului exercitiu de programare.

Valoarea totala a proiectului este de 320.971,65 lei, din care 269.724,08 lei reprezinta valoarea eligibila, formata din 202.293,06 lei provenind din instrumente structurale, iar 64.431,02 lei reprezentand cofinantarea beneficiarului.

Scopul proiectului il reprezinta modernizarea infrastructurii informatice in vederea realizarii unui management eficient al PODCA in perioada 2007 – 2013.

Pentru realizarea acestui scop este necesara achizitionarea de echipamente informatice, licente software si cursuri de specializare necesare pentru construirea unei retele informatice care sa asigure functionarea optima a activitatii AM PODCA pe intreaga perioada de implementare a PODCA.

Prin asigurarea bazei tehnice adecvate pentru functionarea sistemului informatic in cadrul AM PODCA se va asigura contributia la indeplinirea obiectivului axei prioritare 3 - Asistenta tehnica a PO DCA, si anume, acela de a contribui la implementarea eficienta a PODCA si la pregatirea cu succes pentru urmǎtoarea perioada de programare, prin asigurarea conditiilor tehnice necesare gestionarii eficiente a PODCA.

Sursa: AM PODCA

Vizualizări: 52