Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: 2 noi proiecte semnate!

Miercuri, 29 aprilie 2009, au fost semnate la Braila contractele de finantare pentru proiectele:

  • "Reabilitare si modernizare Str. Grivita in municipiul Braila" cu o valoare totala de 6.332.203,1 euro si o valoare eligibila de 5.316.717,9 euro;
  • "Reabilitarea si dotarea cu echipament specific a corpurilor D, E, F ale Centrului de asistenta paliativa "Sfanta Maria" Braila” cu o valoare totala de 841.491,70 euro si o valoare eligibila de 702.801,48 euro.
Proiectele initiate de Consiliul Judetean Braila au fost depuse in cadrul Axei 2 "Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale", respectiv al Axei 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale".

Proiectul "Reabilitare si modernizare Str. Grivita in municipiul Braila" va avea o durata de implementare de 33 luni si are ca obiective specifice imbunatatirea infrastructurii rutiere, largirea strazii la 4 benzi de circulatie si sistematizarea intersectiilor.

Proiectul "Reabilitarea si dotarea cu echipament specific a corpurilor D, E, F ale Centrului de asistenta paliativa "Sfanta Maria" Braila" va avea o durata de implementare de 30 luni. Obiectivele specifice ale proiectului sunt imbunatatirea calitatii si capacitatii serviciilor sociale acordate in vederea asigurarii unui acces egal al cetatenilor la serviciile sociale si realizarea unor lucrari de recompartimentare, finisare, dotare cu utilaje specifice, refacerea si completarea echiparii tehnico-edilitare a corpurilor de cladiri D, E si F.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

Vizualizări: 76