Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Reuniunea Grupului de Lucru pe Teme Europene

Luni 12 martie, la sediul Institutiei Prefectului Municipiului Bucuresti a avut loc cea de-a doua reuniune a Grupului de Lucru pe Teme Europene. Acesta a fost constituit prin Ordinul Prefectului la nivelul Institutiei si a Serviciilor Pubice Deconcentrate din Capitala.

In cursul reuniunii au fost sustinute prezentari privind institutiile europene, procesul decizional si izvoarele de drept comunitar, programarea si accesarea fondurilor structurale. De asemenea, intalnirea a constituit un bun prilej pentru a schita viitoarele activitati ale grupului si, in special, pentru a planifica actiunile comune ce vor avea loc pe 9 Mai - Ziua Europei.

Grupului de Lucru pe Teme Europene are printre principalele atributii : asigurarea cooperarii inter-institutionale in domeniul integrarii europene la nivelul Municipiului Bucuresti, asigurarea unui cadru de comunicare pentru un acces cat mai larg al functionarilor la informatia europeana, elaborarea de studii si prezentari pe diverse tematici europene, organizarea de seminarii si sesiuni de comunicare, precum si colaborarea in domeniul implementarii acquis-ului comunitar la nivelul Municipiului Bucuresti.

La intalnire au participat reprezentanti ai Institutiei Prefectului Municipiului Bucuresti, Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Directiei Regionale Vamale, Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie, Oficiului pentru Protectia Consumatorilor, Directiei de Sport, Autoritatii de Sanatate Publica, Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca si cei ai Casei de Pensii a Municipiului Bucuresti.

Sursa: Prefectura BUCURESTI - 12.03.2007

Vizualizări: 87