Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

OI-urile din Regiunea Nord, impreuna in seria de conferinte "Stadiul pregatirii de proiecte pentru POR"

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest organizeaza cea de-a patra serie de conferinte judetene de lucru pe tema „Stadiul pregatirii de proiecte pentru Programul Operational Regional”, in perioada 1-8 aprilie 2009.

Cea de-a patra serie de conferinte judetene de lucru aduce o noua abordare in ceea ce priveste informatia oferita. De aceasta data, conferintele vor beneficia de si de prezenta reprezentantilor celorlalte organisme intermediare din Regiunea Nord-Vest, care vor oferi informatii privind programele operationale sectoriale. A fost solicitata prezenta celor care implementeaza in Regiunea Nord-Vest Programele Operationale Sectoriale - Cresterea Copetitivitatii Economice, Dezvoltarea Resurselor Umane, Mediu - si Planul National de Dezvoltare Rurala.

Consideram ca prezenta reprezentantilor tuturor organismelor intermediare in cadrul acestor conferinte de lucru va oferi informatii de foarte mare importanta pentru potentialii solicitanti si va oferi premize pentru dezvoltarea de proiecte integrate, de mare impact, pentru Regiunea Nord-Vest.

Conferintele se vor desfasura dupa urmatorul program:
1 aprilie -Cluj-Napoca, Sediul ADR Nord-Vest, str. Sextil Puscariu nr. 2
2 aprilie – Zalau, Hotel Meses, Piata 1 Decembrie 1918, nr 11/A
3 aprilie –Oradea, Hotel Maxim, Str. Victor Babes nr. 5-7
6 aprilie - Satu Mare, Hotel Astoria, str. M. Kogalniceanu nr. 1
7 aprilie - Bistrita, Hotel Bistrita, Piata Petru Rares nr.2
8 aprilie - Baia Mare, Baia Mare, Hotel Mara, Bdul Unirii 11

Sursa: ADR Nord Vest

Vizualizări: 100