Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

IMM-urile pot depune proiecte pentru achizitionarea de brevete si sisteme TIC

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei lanseaza “Apelul pentru proiecte”, pentru e-Crestere, un program de finantari nerambursabile, destinate sectorului IMM-urilor din România.

Beneficiari ai acestor proiecte pot fi IMM-urile, parteneriatele intre acestea si unitatile de drept public sau privat atestate în a desfasura activitati de cercetare – dezvoltare, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale si întreprinderi familiale.

Valoarea finantarilor
oferite variaza de la 33.450 LEI si poate ajunge pana la 446.000 LEI.

e-Crestere
! finanteaza proiecte pentru:
• achizitionarea utilajelor de productie care sa contina elemente inovatoare sau tehnologii moderne, precum si echipamente TIC,
• achizitionarea de brevete si licente software si sisteme TIC,
• achizitionarea de servicii de consultanta pentru: planuri de afaceri pentru dezvoltarea solutiilor de tip e-business, studii de piata, pregatirea documentatiei proiectului, implementarea proiectului, etc.

In urma relansarii apelului de proiecte, acestea se primesc pana la data de 26 ianuarie 2009 ora 14.00, la sediul UMP - MCTI din Bulevardul Libertatii Nr. 14, Sector 5, Bucuresti

Documentatia necesara redactarii proiectelor se descarca de la adresa http://www.ecomunitate.ro/ecrestere

Programul e-Crestere este administrat de catre Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, prin Unitatea de Management a Proiectului Economia Bazata pe Cunoastere (UMP).

Reprezentantii UMP va pot raspunde la eventualele intrebari sau nelamuriri cu privire la Programul de Finantare Nerambursabila e-crestere, la adresa de e-mail ecrestere@kep.ro si telefon 0317104020, 0317104021, 0317104022, 0317104023.

Sursa: www.ecomunitate.ro

Vizualizări: 111