Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Primul contract semnat pentru situatii de urgenta

Vineri, 12 decembrie2008, a fost semnat la Tragu Mures primul contract pentru investitii in situatii de urgenta din cadrul POR.

Beneficiarul proiectului „Achizitionare echipamente specifice pentru îmbunatatirea capacitaţii si calitatii sistemului de interventie în situatii de urgenta si pentru acordarea asistenţei medicale de urgenta şi a primului ajutor calificat, în Regiunea 7 Centru” este Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara „Centrul Transilvaniei” si indirect întreaga populatie a regiunii de dezvoltare Centru.

Proiectul presupune achizitionarea de vehicule şi echipamente specifice pentru bazele opertionale regionale si judetene, în vederea îmbunatatirii capacitatii de raspuns în situatii de urgenta. Valoarea totala este de 42.655.604 lei din care 30.456.860 lei din FEDER şi 4.658.108 lei de la bugetul national.

Proiectul vizeaza reducerea duratei medie de raspuns a unitatilor mobile de interventie la locul accidentelor de la 48 minute la 27 minute în zonele rurale si de la 25 minute la 13 minute în zonele urbane.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 88