Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MCTI a lansat o aplicatie multimedia pentru instruirea potentialilor beneficiari de fonduri structurale

Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei a lansat o aplicaţii multimedia în sistem e-learning pentru informarea companiilor şi instituţiilor interesate de accesarea fondurilor structurale, începând cu data de 28.11.2008 pe site-ul http://fonduri.mcti.ro.

Cursul vine în sprijinul tuturor persoanelor interesate de accesarea fondurilor structurale pentru Axa III „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”. Accesarea cursului se poate face din contul fiecărui utilizator al site-ului http://fonduri.mcti.ro, crearea contului fiind singura condiţie pentru ca orice persoana interesată de accesarea fondurilor structurale să poată beneficia de această aplicaţie.

Folosirea educaţiei în regim e-learning a fost preferată deoarece asigură instruirea cursanţilor în ritm propriu, oferind posibilitatea de acces din orice locaţie, la orice oră, diferenţa faţă de cursurile în format clasic fiind oferită de neimpunerea unei deplasări spre o locaţie fixă, la ore predefinite. Cursul a fost elaborat folosind cele mai eficiente tehnici pedagogice care asigură transmiterea şi asimilarea de cunoştinţe prin intermediul interactivităţilor multimedia.

Aplicaţia prezintă atât informaţii generale cu privire la fondurile structurale, Axa III a POS CCE, domeniile majore de intervenţie, cât şi informaţii specifice privind completarea unei cereri de finanţare, instrucţiuni pentru realizarea planului de afaceri, înregistrarea on-line a proiectului, managementul proiectului, selecţia şi implementarea proiectului, cele mai frecvente greşeli şi un test care indică nivelul de înţelegere a informaţiilor parcurse de-a lungul cursului.

Pentru eventualele întrebări sau nelămuriri cu privire la fondurile structurale în domeniul IT&C, reprezentanţii Organismului Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale vă stau la dispoziţie la telefon 021.311.41.55 sau e-mail fonduri@mcti.ro.

Sursa: MCTI

Vizualizări: 104