Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Corrigenda: Proiectele de monitorizare a absolventilor invatamantului preuniversitar si universitar finantabile prin POSDRU

Solicitantii proiectelor de dezvoltare a resurselor umane, de grant sau strategice, pot depune proiecte ce pot avea ca si activitati “Monitorizarea insertiei socio-profesionale a absolventilor de învatamant preuniversitar si universitar”.

AM POSDRU introduce prin Corrigenda la Ghidurile Solicitantului, pentru domeniile “Invata o meserie!” si “Invata pentru cariera ta!”, o noua activitate eligibila - “Monitorizarea insertiei socio-profesionale a absolventilor de învătământ preuniversitar si universitar” .

Grupul tinta caruia se adreseaza sunt tinerii absolventi.

Beneficiari eligibili sunt Centrele Judetene de Resurse si Asistentă Educationala în calitate de structuri/organisme subordonate Ministerului Educatiei, Cercetării si Tineretului, Ministerul Educatiei, Cercetării si Tineretului, structuri/agentii/organisme relevante, subordonate/coordonate de către acesta si institutii de învătământ superior.

Mai multe detalii in Corrigendumurile de mai jos:

  • Corrigendumul nr. 4 la Ghidul Solicitantului şi Condiţiile specifice pentru cererea de propuneri de proiecte nr. 60 „Învaţa o meserie!” (proiecte strategice)
  • Corrigendumul nr. 5 la Ghidul Solicitantului nr. 22 „Învaţa pentru cariera ta!” (proiecte de grant)

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 94