Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminarul ”Turismul activ-instrumente si relatari de succes”

Fundatia Menthor a organizat în zilele de 16-17.10.2008 seminarul ”Turismul activ- instrumente si relatari de succes” la Kavarna, în sala de conferinte a Hotelului Otdih. Seminarul face parte din seria de evenimente organizate de fundatie în cadrul Proiectului Phare CBC 2005 „Programul Turistului Artist”.

În cadrul acestui seminar a fost prezentat participantilor conceptul de turism activ - principii, servicii furnizate, costuri si beneficii cuantificabile, precum si costuri si beneficii asociate acestor tipuri de servicii, relatari de succes si bune practici.

Totodata, a fost prezentat Programul Turistului Artist si oportunitatile pe care le ofera în zona transfrontaliera Constanta- Dobrich. Au fost încurajate discutiile libere privind disponibilitatea IMM-urilor din sectorul turistic de a implementa un asemenea serviciu în ofertelor lor de turism.

La eveniment au participat reprezentanti ai 20 de IMM-uri reprezentative pentru sectorul turistic, dintre care 10 din România si 10 din Bulgaria.

Informatii suplimentare pot fi solicitate managerului de proiect – Gabriel Brojboiu, tel: 0722 710 312

Sursa: MDLPL

Vizualizări: 90