Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Care sunt punctele forte pentru ca un proiect sa aiba credibilitate in fata evaluatorului? in al II-lea numar regional din euROpeanul

A aparut al doilea numar special, pe anul 2008, al ziarului euROpeanul, numar dedicat regiunilor Nord-Est si Sud-Est.

În acest numar puteti afla:

  • directorii ADR-urilor Nord-Est si Sud-Est vorbesc despre oportunitatile de dezvoltare ale celor doua regiuni;
  • europarlamentarii Ramona Manescu si Adriana Ticau explica cum se simte la Bruxelles prezenta regiunilor din Romania si ce lipseste ca procesul de derulare al proiectelor cu finantare europeana sa fie mai eficent;
  • punctele forte pentru ca un proiect sa aiba credibilitate în fata evaluatorului;
  • ultimele stiri despre institutiile europene, dar si despre derularea în Romania a programelor operationale.

Si pentru ca euROpeanul si-a propus sa consemneze anul european al dialogului intercultural, în fiecare numar regional gasiti articole în limbile a doua dintre cele mai bine reprezentate minoritati conlocuitoare in regiunile respective. In acest numar un articol în limba turca si un altul în limba ucraineana.
.
La al treilea an de aparitie, euROpeanul, singura publicatie de acest tip coordonata de o institutie publica, este disponibil gratuit în gari, la agentiile de voiaj, în trenurile InterCity, la metrou, Aeroportul Henri Coanda, camerele de comert si industrie, la prefecturi, consilii judetene, în principalele centre universitare din tara si la birourile de consiliere pentru cetateni.

euROpeanul este editat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor si realizat de un consortiu format din Chelgate România, Structural Consulting Group si Frigo Media.

Citeste euROpeanul acum!

Vizualizări: 80